°¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° منتــديات احــلى دنيــا °¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨°
اهتــلاً ومـرحباً بـك فى ملتقـى احلى دنيا توب ع الكـام فروج .. اذا كنـت غير مسجـل لدينـا يرجى الضغـط على كلمـة ( تسجيـل ) مش عـايز تنيل تسجل لدينـا تبقى تضغط على كلمـة اخفـاء وبالمره هتلاقى علامة حمرا فوق على ايدك اليمين على شكل اكس اضغـط عليها
°¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° منتــديات احــلى دنيــا °¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨°
اهتــلاً ومـرحباً بـك فى ملتقـى احلى دنيا توب ع الكـام فروج .. اذا كنـت غير مسجـل لدينـا يرجى الضغـط على كلمـة ( تسجيـل ) مش عـايز تنيل تسجل لدينـا تبقى تضغط على كلمـة اخفـاء وبالمره هتلاقى علامة حمرا فوق على ايدك اليمين على شكل اكس اضغـط عليها
°¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° منتــديات احــلى دنيــا °¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨°
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° منتــديات احــلى دنيــا °¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨°

.:: منتــديــات احــلى دنيــا توب , عــالــم تــانــى مــن المــرح .استمتــع معنــا مــع اجمــل مــا نقــدمــه لــك مــن تعــارف , تســالــى , تــرفيــه , اغـانــى , رومنا على الكام فروج ::.
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 المكرونة بالفراخ والموزاريلا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
AHMED_POP_ELMALEK
.:: نشيــط جــداً ::.
.:: نشيــط جــداً ::.



ذكر
عدد الرسائل : 168
العمر : 32
البـلد : مصر أم الدنيا
المـدينــة : 6 أكتوبر
الهنــه : طالب ثانوي
شخصيتـى : رومانسية
sms : حبك أول حاجة فى حياتى يا حبيبى


AHMED_POP_ELMALEK & ROH OMRY
دعــاء الــروم : المكرونة بالفراخ والموزاريلا C13e6510
تاريخ التسجيل : 01/01/2009

المكرونة بالفراخ والموزاريلا Empty
مُساهمةموضوع: المكرونة بالفراخ والموزاريلا   المكرونة بالفراخ والموزاريلا Icon_minitimeالأحد يناير 11, 2009 12:46 am


المكرونة بالفراخ والموزاريلا 198466949





المكرونة بالفراخ والموزاريلا 577346131








المقادير:

- 1/2 كيلو مكرونة قواقع .

- 1/2 كيلو فراخ بانيه .

- 1/2 كيلو جبن موزاريلا .

- 4 كوب كبير من صلصة الباشاميل .

- 3 ثمرات طماطم كبيرة .

- 3 ثمرات فلفل أخضر كبيرة .

- 1/8 كيلو زيتون مخلي .

- ملح وفلفل أسود .

الطريقة:

- يقطع البانيه مكعبات صغيرة ويوضع على نار هادئة ويشوح حتى يتشرب الماء الذي خرج منه ويضاف له المح والفلفل الأسود.

- تسلق المكرونة وتصفى وتترك لتبرد.

- يقطع الفلفل الأخضر والطماطم مكعبات كبيرة نوعا ما.

- يضاف الجبن للباشاميل الساخن ويقلب.

- تضاف المكونات جميعها مع نصف كمية الباشاميل وتقلب معا وتصب في الصينية ثم يضاف على الوجه باقي كمية الباشاميل.

- توضع الصينية في الفرن على درجة حرارة متوسطة حتى تحمر الجوانب ويبدأ احمرار الوجه ( حوالي 60 دقيقة ) ثم تشعل الشواية ليحمر الوجه.

- تقطع وتقدم ساخنة جدا.


AHMED_POP_ELMALEK
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونة بالفراخ والموزاريلا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° منتــديات احــلى دنيــا °¨¨¨™¤¦¤™¨¨¨° :: ~*¤ô§ô¤*~دنيــا النــواعــم~*¤ô§ô¤*~ :: .:: مطبــخ ســوســو ::.-
انتقل الى: